• La Casa del Matalàs

FUNDES NÒRDIQUES A La Seu d'Urgell

Fundes nòrdiques a La Seu d'Urgell

A la nostra botiga La Casa del Matalàs a La Seu d'Urgell estem especialitzats en la venda de sofàs, matalassos i complements de llit, i posem a la teva disposició les millors fundes nòrdiques, coixins i llençols. Acosta't i coneix la nostra qualitat.

CÒMODES COIXINS I QUADRANTS

A la nostra àmplia varietat de productes, comptem amb els millors coixins perquè el teu coll descansi i tinguis un despertar sense dolors ni sobrecàrregues musculars. Tenim models especialitzats per a problemes a les cervicals, amb un gruix més o menys, depenent de les teves necessitats. Així mateix, el material del farciment també pot canviar, pot ser d'escuma, polièster, plomes, fibra, làtex o viscoelàstica.


A la botiga disposem d’un ampli mostrari perquè puguis palpar el producte. Podràs fins i tot tombar-te per esbrinar quin coixí s'adapta millor a la teva forma de dormir.

A més, si dorms en parella i cadascun teniu una forma de dormir diferent, és a dir, diferents preferències sobre com col•locar el vostre coll i cervicals, podeu escollir l'opció de col•locar dos coixins, cadascun amb les seves característiques pertinents. Ens adaptem a les circumstàncies específiques de cadascun dels nostres clients.

Els quadrants també poden comptar amb aquestes opcions, a més que estarà recobert de la funda que triïs, combinant amb l'estil de la teva llar. Els nostres quadrants no són una simple decoració, i és per això també pots escollir el farciment d'aquests.

CÀLIDES FUNDES NÒRDIQUES

Per acabar de complementar el teu llit, amb les nostres fundes nòrdiques passaràs un hivern càlid i còmode, sense necessitat de dormir amb diverses capes per a no passar fred. En el seu farciment també importes tu: el material i el gruix seran una elecció teva per gaudir d'una funda més intensa o més lleugera. Per a qualsevol dubte pots trucar al nostre telèfon o enviar-nos un correu electrònic Contacta amb nosaltres!

TRUCA JA I T'INFORMAREM SOBRE EL MATERIAL DEL FARCIT DELS NOSTRES COIXINS

CONTACTA AMB NOSALTRES