• La Casa del Matalàs

MATALASSOS D’OFERTA A La Seu d'Urgell

Matalassos d'oferta a La Seu d'Urgell

A La Casa del Matalàs a la La Seu d'Urgell ((LLEIDA)) trobaràs un espai en el qual pots aconseguir els millors matalassos d'oferta entre una àmplia gamma, sofàs, armaris, capçals, llits nius, còmodes o somiers d'oferta, entre molts altres articles

MATALASSOS, SOMIERS I SOFÀS D’OFERTA

Som una empresa dedicada a la venda de mobles i a la decoració d'espais interiors, i per això t'aconsellem i ajudem a triar tot l'equipament que necessitis per a la teva llar. Portem en aquest negoci diverses generacions, de manera que ostentem una experiència considerable. Però no per això ens oblidem que cada client és únic i particular, pel que té les seves pròpies necessitats. Cada llar és diferent ja que cada client és diferent.

Entre els nostres productes tenim matalassos d'oferta: de viscoelàstica, ideals per a aquells amb problemes d'esquena, ja que s'adapta a la curvatura del nostre cos i manté la calor corporal; o de làtex, per als que siguin més clàssics i prefereixin dormir en una superfície més estable. A més de matalassos també tenim somiers d'oferta, ja siguin fixos amb potes o de bases entapissades. No us perdeu tampoc la gamma de sofàs d'oferta, que et proporcionaran un merescut descans per un preu molt competitiu

OFERTA FLASH !!

CANAPE FUSTA A ESCOLLIR 4 COLORS +  MATALAS MOTLLES ENSACADES AMB VISCO 27CM,

 

90x190...............625€

135x190.............775€

150x190............825€

Sofà 3 plaçes 195cm

Sofà 3 plaçes de 195cm. Gran qualitat i comoditat. Seients i respatllers amb fibra hueca siliconada de 30 kg, de densitat. Estructura amb fusta de pi massís i potes de fusta.

 

575 €

RENOVA LA TEVA LLAR

 

Si vius Catalunya o Andorra, i necessites donar una nova vida als mobles de la teva llar, has arribat al lloc indicat. Els professionals que treballen a  La Casa del Matalàs són els millors del sector ja que compten amb una gran experiència, i els nostres productes es diferencien pels seus preus competitius i pels materials de gran qualitat emprats en la seva construcció. Pots contactar amb nosaltres trucant-nos al nostre telèfon o enviant-nos un correu. 

Truca'ns i t'atendrem com et mereixes. T'esperem!

ACONSEGUEIX ELS MILLORS PRODUCTES D'OFERTA A La Casa del Matalàs ON T’ATENDRAN ELS MILLORS PROFESSIONALS

CONTACTA AMB NOSALTRES