• La Casa del Matalàs

MATALASSOS D’OFERTA A La Seu d'Urgell

Matalassos d'oferta a La Seu d'Urgell

A La Casa del Matalàs a la La Seu d'Urgell ((LLEIDA)) trobaràs un espai en el qual pots aconseguir els millors matalassos d'oferta entre una àmplia gamma, sofàs, armaris, capçals, llits nius, còmodes o somiers d'oferta, entre molts altres articles

MATALASSOS, SOMIERS I SOFÀS D’OFERTA

Som una empresa dedicada a la venda de mobles i a la decoració d'espais interiors, i per això t'aconsellem i ajudem a triar tot l'equipament que necessitis per a la teva llar. Portem en aquest negoci diverses generacions, de manera que ostentem una experiència considerable. Però no per això ens oblidem que cada client és únic i particular, pel que té les seves pròpies necessitats. Cada llar és diferent ja que cada client és diferent.

Entre els nostres productes tenim matalassos d'oferta: de viscoelàstica, ideals per a aquells amb problemes d'esquena, ja que s'adapta a la curvatura del nostre cos i manté la calor corporal; o de làtex, per als que siguin més clàssics i prefereixin dormir en una superfície més estable. A més de matalassos també tenim somiers d'oferta, ja siguin fixos amb potes o de bases entapissades. No us perdeu tampoc la gamma de sofàs d'oferta, que et proporcionaran un merescut descans per un preu molt competitiu

OFERTA GENER 2021

Matalàs Silver  90X190


 Acolxat de Viscolàstica de 50Kg

amb un nucli de HR de 30kg. us proporcionarà una gran comodidat y durabilitat. DARRERES UNITATS!!


195 €

Sofà 3 plaçes 195cm

Sofà 3 plaçes de 195cm. Gran qualitat i comoditat. Seients i respatllers amb fibra hueca siliconada de 30 kg, de densitat. Estructura amb fusta de pi massís i potes de fusta. DARRERA UNITAT!


595 €

RENOVA LA TEVA LLAR


Si vius Catalunya i necessites donar una nova vida als mobles de la teva llar, has arribat al lloc indicat. Els professionals que treballen a  La Casa del Matalàs són els millors del sector ja que compten amb una gran experiència, i els nostres productes es diferencien pels seus preus competitius i pels materials de gran qualitat emprats en la seva construcció. Pots contactar amb nosaltres trucant-nos al nostre telèfon o enviant-nos un correu. 

Truca'ns i t'atendrem com et mereixes. T'esperem!

ACONSEGUEIX ELS MILLORS PRODUCTES D'OFERTA A La Casa del Matalàs ON T’ATENDRAN ELS MILLORS PROFESSIONALS

CONTACTA AMB NOSALTRES

Autoritzo contactar per email o per qualsevol mitjà amb fins comercials
© 2021 LA CASA DEL MATALAS Tots els drets reservats
Produït per BeeDigital